RECULLS  DE  PREMSA 2013
Notícies relacionades amb l'Associació (AASCV)


800 ANYS DE LA BATALLA DE MURET
Clicar article per veure més gran
Clicar document per veure més gran
800 ANYS DE LA BATALLA DE MURET

clicar per veure més granclicar per veure més gran


clicar article per veure'l més granTorna la pluja d'estels més emblemàtica de l'agost

Alex Cabrera | Noticia publicada avui 12 d'Agost 2013

Les Llàgrimes de Sant Llorenç i Perseides arriben un altre 12 d'agost per omplir el cel d'espectacle.

Per gaudir d'aquesta tradicional pluja d'estes estiuenca, la sotspresidenta de l'Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat, Carme Mas, recomana anar a llocs sense gaire llum, encara que la lluna plena dificultarà la visió del fenomen. Rasos de Peguera, el Pla de la Calma i racons de Collserola són indrets recomanats per a la seva visualització.

Tot i que es tracta d'un fenomen visible durant tot l'agost, els dies que millor es pot apreciar la pluja d'estels són el 12 i 13. Les hores indicades per poder gaudir-ho al màxim són les dues i les tres de la matinada, com ha explicat a Cugat.cat la sotspresidenta de l'Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat, Carme Mas.

També ha explicat Carme Mas que aquest any hi haurà lluna plena i impedirà veureu-ho bé.

Carme Mas
Es veuran a partir d'un i tres quarts d'onze, encara que les dues i tres de la matinada és quan millor es veurà. S'ha de comptar que amb lluna plena no es veurà gaire bé aquest any.

Mas també recomana anar a llocs on no hi hagi molta llum, ja que també provoca perdre visibilitat nocturna. Portar una manta i seure d'esquenes a la lluna són altres recomanacions que fa.

Rasos de Peguera, a Berga, el Pla de la Calma, al Montseny i alguns racons de Collserola són alguns dels llocs que recomana la sotspresidenta per veure la pluja d'estels. Mas no recomana cap de lloc de la ciutat a causa de la contaminació lumínica.clicar article per veure'l més gran

NITS ASTRONÒMIQUES AL MUSEU DEL MONESTIR                     

Dimecres dia 13 de març
l'Associació Astronòmica Sant Cugat - Valldoreix anomena:

      
Presidenta Honorífica de l'Associació a la Il·lustríssima Alcaldessa de Sant Cugat
Sra. Mercè Conesa

 

CLICAR IMATGE ES DESPLEGA UN pdf

Si vols veure més fotos clicar aquí

IL·LUSTRÍSSIMA ALCALDESSA - REGIDORS - JUNTA DIRECTIVA ASSOCIACIÓ ASTRONÒMICA SANT CUGAT-VALLDOREIXLa Junta Directiva es va renovar en una Assemblea Extraordinària celebrada el dia 24 de gener de 2013. A banda de votar el nou President, Sr. Carlos Gonzalvo, la sessió va escollir per votació Carme Mas com a Vicepresidenta 1ª i Secretaria Executiva, Jesús González com a Vicepresident 2n, Andrés Bayolo com a Tresorer i els vocals: Anna Guixé, Carlos Serrano i Robert Reolid. A la vegada, es va votar per unanimitat anomenar Presidenta Honorífica a la Il·lustríssima Alcaldessa de Sant Cugat, Sra. Mercè Conesa.


ARXIUS

RECULL DE PREMSA 2012

RECULL DE PREMSA 2011

RECULL DE PREMSA 2010

RECULL DE PREMSA 2009